Top
Image Alt

KUNDREFERENSER

Tyngdtacke 5 kg

Vår dotter (9år) har fått denna tyngdtäcke i present av en vänlig, omtänksam själ. Måste erkänna att jag var väldigt skeptisk eftersom hon är väldig bestämd och enligt hennes standards täcke ska bara var lätt, mjuk och ”fluffig”. Den nya täcke har på rekord kort tid blivit favorit och nu är det bara den som gäller. Vi märker att hon snabbare kommer till ro vid sängdags och somnar lättare. Själv tycker jag också att den är fantastisk skön känsla med tyngden som trycker på alla muskler samtidigt- nästan som lite akupressur på ömma punkter.

Samra Salama, Limhamn

Tyngdtacke 11 kg

Jätteskönt täcke! Jag upplever att min sömnkvalitet blivit så mycket bättre. Numer kan jag inte sova med ett vanligt täcke. Tack för hjälpen med bättre sömn!

Fredrik Vallberg, Skanör

Tyngdtacke 11 kg

Som småbarnsförälder vet jag hur viktig sömnen är – med ett tyngdtäcke från Calma Life upplevde jag att jag snabbare kunde komma till ro efter en lång dag med vardagslogistik, jobb och livet i övrigt

Jonas Nordin, Malmö

Tyngdtacke 7 kg

Jag har jobbat skift i många år och har haft svårt att varva ner när jag väl ska sova och även otroligt lättväckt med många uppvak per natt. Fick rekommendation från en kollega inom flygbranschen att prova ett tyngdtäcke. Jag märkte redan första natten att jag vaknade mycket mer utvilad och mer energi. Jag har nu använt tyngdtäcke i 3 månader och nu när det är lite kallare ute så har jag mitt tjocka duntäcke under och tyngdtäcket över så det blir lite extra mysigt. Rekommenderar alla att prova, stora som små!

Cecilia Lexe, Malmö

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.